Умілець перетворив свій ЗАЗ-968 на стильний ретро-кар з м'яким дахом. Деякі автолюбителі порівнюють цей "Запорожець" із легендарним Chevrolet Impala 1967 року. Фото модернізованого ЗАЗу показали на сторінці zazmyzaz у соціальній мережі instagram.

Запорізький автомобілебудівний завод свого часу випускав низку модифікацій знаменитого "Запорожця", але найяскравіші доробки зробили саме народні умільці у простих гаражах.

ЗАЗ-968М. Фото: скрін youtube

Так, українець перетворився свій старенький ЗАЗ-968 на справжній витвір мистецтва. Кузов автомобіля був повністю відреставрований та перефарбований. Дах був зрізаний і встановлений спеціальний м'який, який перетворив "Запорожець" на стильний кабріолет. Також можна помітити, що істотних змін зазнав салон автомобіля.

Перероблений ЗАЗ-968 виглядає як справжня мрія кожного любителя ретро авто. Деякі автолюбителі жартують, що такий тюнінг перетворив "Запорожець" на український аналог Chevrolet Impala.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Прям імпала", "З задоволенням прокотився б", "Прикольно виглядає", - пишуть у коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, для села краще не знайти: як виглядає позашляховий пікап на базі ЗАЗ-968, справжній монстр.

Також наш портал інформував, барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто.

Крім того, ми писали, унікальні кадри спортивного "Запорожця" у стилі Ford Mustang: колекціонери досі мріють про цей маслкар.