У Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики парламенту виникла ініціатива щодо проведення комплексних перевірок до 19 липня.

Вона була рекомендована Податковій службі та іншим контролюючим органам. Про це повідомляє Данило Гетьманцев у своєму Telegram-каналі.

АЗС. Фото: скрін youtube

За його даними, перевірки охоплюватимуть АЗС та інших роздрібних продавців палива з метою припинення нелегальної торгівлі пальним та інших порушень. Крім того, у парламенті хочуть проводити і контрольні закупівлі, зокрема.

У документі зазначається, що ці перевірки стосуватимуться АЗС різних типів. Податкові служби перевірятимуть такі аспекти: наявність ліцензій на роздрібну торгівлю паливом; реєстрацію РРО; дотримання акцизного складу. А ще оформлення найманих працівників тощо.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube

Перевірять і покупців газового конденсату, розчинників, тому що їх можуть використовувати під час незаконного виробництва палива. Повідомляється, що такі серйозні перевірки торкнуться не лише заправок, а й продавців/виробників алкоголю та тютюнових виробів.

Усі ці заходи мають забезпечити дотримання вимог законодавства та запобігти незаконним діям у сфері продажу та виробництва підакцизних товарів.

Нагадаємо, вистачить на 10 днів: у Міненерго заявили про рекордно малий запас палива в Україні

Як повідомляв "Знай.ua", забудете що таке ремонт і СТО: рейтинг найнадійніших японських авто

Знай.ua писав, українців змушують продати свої легкові авто: "Іншим важко на них дивитися"