Умілець до невпізнання модифікував легендарний український "Запорожець". Старий ЗАЗ-968 він перетворив на потужний позашляховий пікап, який ідеально підійде жителям сільської місцевості. Як виглядає авто, показує портал autotheme.

Українці винахідливий народ, особливо, якщо справа доходить до транспорту. Так, умілець зважився на вельми незвичайний експеримент і перетворив ЗАЗ-968 на невпізнання.

Пікап ЗАЗ-968. Фото: скрін autotheme

Насамперед майстер встановив кузов "Запорожця" на раму УАЗу для ще більшої прохідності, що вкрай важливо для місцевості, де особливо немає доріг. Сам кузов також зазнав змін - ЗАЗ-968 несподівано став пікапам. У результаті вийшов цікавий тюнінг на кшталт Ford Ranger Standart Cab.

Пікап ЗАЗ-968 Фото: скрін autotheme

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Оскільки "Запорожець" модернізувався для їзди бездоріжжям, то до рами прикріплена лебідка. Також позаду автомобіля є кріплення, яке дозволяє перевозити мотоцикл, ймовірно, для якихось позаштатних ситуацій.

За словами власника позашляхового "Запорожця"-пікапа, під капотом монстра встановлено не стандартний, а потужніший 3-літровий двигун.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто.

Також наш портал інформував, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко.

Крім того, наш портал повідомляв, збільшений кліренс і потужніший двигун: як виглядав пікап "Таврія", якому не вдалося потрапити на конвеєр.