Фари нового автомобіля завжди блискучі, прозорі та яскраві, але з часом плафон, що покриває лінзу, може вицвітати, ставати каламутним та жовтіти, що впливає не тільки на їх зовнішній вигляд а й на функціональність.

Швидше за все змінюють свій зовнішній вигляд фари із полікарбонату, який, хоча є міцним та легким матеріалом, вимагає ретельнішого догляду порівняно зі склом.

Фари. Фото кадр з Youtube

Найпростішим способом привести ваші фарі до належного вигляду буде відвезти машину на СТО, де її приведуть до ладу, використовуючи дорогі поліролі, проте відполірувати їх можна не звертаючись до автомайстрів і не витрачаючи багато грошей.

Щоб повернути фарам чистоту, на їх поверхню потрібно нанести звичайнісіньку зубну пасту. Пасту потрібно нанести достатньо щедрим шаром та зачекати 5 хвилин.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як помити фари. Фото: скрін youtube

Після цього потрібно відполірувати поверхню фари шматком ганчірки. Залишки засобу необхідно змити і, як останній штрих, знову протерти скло, вже насухо.

У результаті лампи під склом позбавляться каламутності і набудуть чистоти та прозорості, що додасть "плюсик" до безпеки водіння в темний час доби.

Нагадаємо, одним платежем 34 тисячі гривень: "веселим" українським водіям доведеться брати кредит чи продавати квартиру.

Раніше повідомлялося, що спливли скандальні рішення судді, який п'яним збив нацгвардійця: намагався звинуватити вигаданого водія.

Також, у Києві п'яний суддя на "Лексусі" на смерть збив 23-річного нацгвардійця: деталі ДТП на блокпості.