На продаж виставили досить незвичайне авто, яке змусить вас подивитися на спортивні "ластівки" зовсім під кутом. У Запоріжжі зібрали своєрідне авто, яке дуже нагадує болід Формули-1 від Ferrari.

Насправді ще до нового складання це був звичайний "вухатий" Запорожець.

Про цей унікальний автомобіль пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Під химерних та химерних пропорцій склопластикового кузова цього "автомобіля" ви знайдете оригінальні вузли та агрегати ЗАЗ 968. Ззаду розташувався стандартний 42-сильний двигун від "Запорожця".

Болід на базі ЗАЗ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Що стосується продуктивності, цей своєрідний автомобіль, можливо, не має захоплюючої динаміки і пронизливого звуку двигуна, властивих справжній машині Формули 1, але він, безумовно, притягує погляди.

Однак що справді вражаюче в цій машині, зібраній у гаражі, так це ціна, яку продавець просить за свій "FRAARI 1" - приголомшливі 12 500 доларів (460 тис грн). Ця разюча ціна додає ще один рівень інтриги цього унікального творіння, яке, здається, є сумішшю примхи і ностальгії.

Болід на базі ЗАЗ, скріншот: YouTube

Цей незвичайний "ФРААРІ 1" дійсно являє собою суміш забаганки та ностальгії, поєднуючи в собі грайливу естетику дитячої уяви з елементами класичного автомобіля "Запорожець".

Хоча його ціна може здатися високою для автомобіля, який є скоріше предметом розмови, ніж високопродуктивною гоночною машиною, вона є свідченням привабливості унікальних та ексцентричних творів у світі автолюбителів.

Деякі покупці, можливо, захочуть заплатити більше за унікальний і приголомшливий твір автомобільного мистецтва, що виділяється з натовпу і стає цікавим доповненням до світу незвичайних автомобілів, виготовлених на індивідуальне замовлення.

Нагадаємо, Таврія на "стероїдах" або як перетворити ЗАЗ на монстра для бездоріжжя: автоаматор показав дива тюнінгу.

Раніше повідомлялося, Skoda Fabia і Volkswagen Golf - стережіться: Suzuki розкрила деталі про новий хетчбек 2024 року.

Також, такі "Запорожці" і сьогодні на вагу золота: в мережі з'явилися рідкісні кадри легендарних бусів від ЗАЗ.