Автолюбитель з України переробив "Запорожець" у стильний спорткар, що нагадує Ferrari Dino 246. Ентузіаст витратив чимало сил, але кінцевий результат того вартий. Про це пише портал wheel-news.

Ентузіаст практично до невпізнання переробив свій старенький "Запорожець". Він витратив багато часу і сил, але в результаті від оригінального ЗАЗу залишилася лише рама. Під заміну пішло все – крила, капот, багажник та передні ґрати. Двигун змістився у середню частину авто, як у конструкції справжніх спорткарів.

ЗАЗ перероблений під спорткар. Фото: wheel-news

Модернізований ЗАЗ отримав нову панель приладів, шкіряні сидіння, а також деякі деталі з хрому та алюмінію, які підкреслили спортивний характер "залізного коня".

ЗАЗ перероблений під спорткар. Фото: wheel-news

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Над технічною частиною також довелося попітніти. Наприклад, двигун не лише перемістили, а й додали йому "конячок", встановивши карбюратор від ВАЗ. Коробку передач умілець запозичив у ЛуАЗа, а також замінив шини.

У результаті "Запорожець" став схожим на спортивний автомобіль Ferrari Dino 246, який випускався у 60-70-х роках минулого сторіччя.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, унікальний люксовий "Запорожець" продають за ціною гарної іномарки: від одного виду дух захоплює.

Також наш портал інформував, так навіть ювеліри не підточать: у мережі показали рекордно низький Volkswagen Beetle для справжніх екстремалів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.