Три способи, якими наповнювач для котячого туалету може допомогти водіям взимку взимку рекомендує порталХайзер.

Зчеплення на зледенілій дорозі.

Застрягли на обмерзлій дорозі? Зимове керування може бути важким, особливо якщо ваш автомобіль застряє на слизькій поверхні.

Тримайте в багажнику пачку котячого наповнювача.

Посипте наповнювач під шини, і гранули забезпечать зчеплення, зробивши крижану поверхню менш слизькою. Це допоможе вашим колесам покращити зчеплення з дорогою та швидко повернути вас на дорогу.

Зменшення запотівання вікон.

Взимку часто виникають проблеми із запотіванням стекол усередині автомобіля, що погіршує видимість та ускладнює водіння.

Пронесіть котячий наповнювач у салон. Гранули для котячого туалету є чудовими абсорбентами, які допомагають знизити вологість усередині автомобіля. Помістіть коробку з котячим туалетом під сидіння, щоб увібрати зайву вологу, що призведе до меншого запотівання вікон та меншого замерзання.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Поліпшення зчеплення задніх коліс.

Автомобілі із заднім приводом можуть ковзати на зледенілій поверхні через недостатню вагу ззаду, що погіршує зчеплення з дорогою.

Використовуйте наповнювач для котячого туалету, щоб обтяжити задню частину автомобіля. Покладіть у багажник важкий мішок з котячим туалетом, щоб збільшити вагу автомобіля. Додаткова вага покращує зчеплення шин із зледенілою дорогою, полегшуючи задньопривідним автомобілям пересування по слизькій дорозі.

Наповнювач для котячого туалету завдяки своїм універсальним властивостям виявляється зручним засобом для вирішення різних зимових проблем на дорогах.

Важливо відзначити, що наповнювач повинен бути на основі піску або глини, але ніяк не на траві, тирсі або селікогелевий.