Українські заправні станції порадували новим зниженням цін на популярне паливо. Що і на скільки подешевшало, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період із 12 по 19 січня в Україні знизилася середня роздрібна вартість зрідженого газу. Цей вид палива втратив у ціні 68 копійок та пропонується по 27,90 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Згідно з даними моніторингу, найбільше автогаз подешевшав у мережі АЗС Marshal - 1,32 гривні, до 27,28 гривні за літр. Найнижче зниження ціни зафіксували на станціях VST - на 20 копійок, до 27,70 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Мережі WOG та ОККО зменшили ціни на скраплений газ на 0,83 гривні, в середньому до 29,16 гривні за літр. Водночас на станціях "Укрнафти" і UPG вартість знизилася на 50 та 60 копійок - до 26,90 та 28,03 гривні за літр відповідно.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Загалом автогаз на українських АЗС можна придбати в межах від 25,95 до 29,50 гривні за літр.

Крім того, в Україні знизилися середні ціни на дизельне пальне та бензин марки А-92. Станом на 18 січня: дизпаливо коштує 51,14 гривні за літр, А-92 - 47,66 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на АЗС подорожчали автогаз, бензин та дизпаливо: який вид пального спустошить гаманець.

Також наш портал інформував, колишніх цін на заправках не буде: експерт попередив, як зміняться ціни на паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні водії можуть проігнорувати вимогу копів зупинитися: коли це законно.