Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавих новин зі світу автомобільної техніки, є чудова історія про "тюнінг" військової вантажівки Stewart & Stevenson M1085 2002 року. Ця машина вже стала великим позашляховим автобудинком преміум-класу. Усередині з'явилися спальня, кухня, ванна кімната та гараж для мотоцикла.

У США збудували вражаючий будинок на колесах для бездоріжжя. Він призначений для відомого мандрівника та блогера Майкла Леддена.

Про історію машини та її "начинку" розповіли провідні шоу на Youtube-каналі Lifestyle Overland.

Автодім "Stewart & Stevenson" M1085, скріншот: YouTube

Тут за основу взято тривісну військову вантажівку Stewart & Stevenson M1085 2002 року. Його подовжили до 6,4 м та серйозно доопрацювали.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Автодім "Stewart & Stevenson" M1085, скріншот: YouTube

Оскільки Майкл Ледден подорожує до найвіддаленіших куточків планети, то прохідності автобудинку приділено велику увагу. Він повнопривідний та оснащений тяговитим 7,2-літровим дизелем.

До того ж, комплектація включає пневмопідвіску, і навіть систему підкачування коліс. Полегшують керування підсилювач керма, автоматична КПП та камери заднього виду.

Автодім "Stewart & Stevenson" M1085, скріншот: YouTube

Салон автобудинку вийшов дуже розкішним. Там облаштовані спальня з великим ліжком, ванна кімната з дорогою сантехнікою та кухня з плитою, раковиною та холодильником. Є й робоче місце із комп'ютером. Передбачені конліціонер та крісла з підігрівом.

Ззаду з'явився розкладний ґанок. До того ж, знайшлося місця для відсіку з велосипедом та мотоциклом – двоколісна техніка дозволяє швидше розвідати околиці.

Усередині знайшлося місце для 644-літрового бака з водою та потужних акумуляторів загальною ємністю 1000 Ач. Крім того, на даху розкладаються сонячні батареї.

Нагадаємо, скільки даси? Українські водії можуть не платити половину штрафу, кому належить "знижка".

Раніше повідомлялося, уважно послухайте свою машину: ці "симптоми" - явна ознака того, що коробка передач вмирає.

Також, це дуже небезпечно: водіїв за їзду в пуховику оштрафують на 4800 грн.