Українських водіїв порадували здешевленням на АЗС. Один із найпопулярніших видів палива зменшився в ціні майже на 10%. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За останній місяць, у період з 1 по 31 січня, скраплений автомобільний газ у мережах АЗС втратив у ціні 2,45 гривні або 8,2%. Середня вартість цього виду палива знизилася до 27,38 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Так, у мережі АЗС ОККО та WOG автогаз став дешевшим на 1,33 та 1,38 гривні, цінники знизилися до 29,16 та 29,11 гривні за літр відповідно. Водночас у мережі "Укрнафта" вартість автогазу зменшилася на 3,5 гривні – до 26,40 гривні за літр.

Відчутно цінник просів і в мережі KLO – на 2,6 гривні, до 27,69 гривні за літр. В той самий час на станціях UPG зріджений газ став дешевшим на 1,21 гривні та продається по 28,03 гривні за літр.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube

Найнижчі цінники на автогаз виставили мережі АЗС Green Wave, Marshal, Luxwen та "Авантаж 7" - від 25,60 до 25,95 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr

Варто нагадати, що у 2024 році в Україні можуть підвищити акциз на скраплений газ. За такого сценарію деякі експерти прогнозують подорожчання цього виду палива приблизно до 34-36 гривень за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тепло в баку, легкість у гаманці: чого чекати українським водіям від цін на бензин.

Також наш портал інформував, ризикуєте отримати штраф: водіям розповіли, що не можна робити, коли зупиняє патрульний.

Крім того, ми писали, водіїв штрафують за їзду напідпитку, навіть якщо вони не за кермом: адвокат розповів, як не потрапити в пастку патрульних.