Восени фіксувалось значне подорожчання пального на ринку. Після підвищення спостерігається зниження цін майже на всіх АЗС. Та чи буде зберігатись така тенденція і чого варто чекати у лютому? Про це розповів експерт Генадій Рябцев у коментарі 24 каналу.

Вже з початку місяця спостерігається значний спад цін на пальне. Але протягом місяця ситуація може змінитись, а ціни – вирости. Для цього, за словами експерта, є декілька причин.

АЗС. Фото: скрін youtube

У найближчому майбутньому немає підстав для того, щоб пальне у ціні підвищувалось. Зменшення ціни зумовлене, зокрема зниженням вартості партії нафтопродуктів на кордоні. До цього призвело зниження нафтових котирувань.

"Зараз попит незмінно низький. Це відповідає сезону. Якихось змін стосовно вартості продуктів на кордоні не очікується", – зазначив експерт.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube

Які ціни на пальне будуть у майбутньому

На вартість пального, дизеля та автогазу на ринку матиме вплив курс гривні. Якщо Національний банк не буде різко змінювати курс, ситуація з вартістю буде достатньо стабільною. Якщо зміни і будуть, вони будуть незначними і корегуватимуться трейдерами. Тож значних коливань у ціні на нафтопродукти чекати не варто, а вартість пального ще довго буде тішити водіїв.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на заправках потішать всіх водіїв: експерт розповів як зміниться вартість палива до початку лютого

Раніше наш портал інформував, Сергій Фурса розповів, як на Україні позначиться уповільнення зростання світової економіки у 2024 році

Також портал Знай повідомляв, на АЗС перепишуть вартість пального: експерт пояснив як вплине обвал вартості нафти на українських водіїв