Українські майстри прокачали старий "Запорожець" до рівня преміальної іномарки зі шкіряним салоном, клімат-контролем та вражаючим дизайном. Результат ексклюзивного тюнінгу продемонстрували на youtube-каналі "Зроблено в гаражі".

Гаражні умільці провели масштабну роботу з тюнінгу старого ЗАЗ-966. Легенда українського автопрому набула зовсім нового вигляду та отримала прізвисько - "Чорна мамба".

Тюнінг ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube

"В цей автомобіль було вкинуто дуже багато фінансів, сил і як все це зробити правильно. Було дуже багато зроблено. Це дуже суворий вигляд – "Чорна мамба". Скажіть, прикольно", – коментує автор відео.

Оновлений "Запорожець" справді виглядає дуже брутально та стильно. Однак зовнішній вигляд не єдині його переваги. Так, салон оброблений шкірою, повністю замінені сидіння. Крім того, є клімат-контроль, встановлений каркас безпеки та мультимедіа.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Тюнінг ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube

"Чорна мамба" одержала новий двигун від BMW на 150 кінських сил. Двигун розташували не ззаду як у оригінальних моделей, а спереду.

Тюнінг ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube

Зазначається, що такий "Запорожець" є абсолютно унікальним і був виготовлений майстрами в одному єдиному екземплярі.

Раніше портал Знай повідомляв, військову вантажівку перетворили на автобудинок з люксовими апартаментами: не туалет, а мрія.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, ми писали, результат без "шалених" витрат: як прості методи допоможуть у боротьбі з подряпинами на кузові авто.