Після початку повномасштабного вторгнення в Україні побільшало розкішних автівок. Зокрема, на одному із майданчиків можна зустріти оголошення, в якому продають шикарний Bugatti Veyron 16.4.

Воно розміщено на інстаграм-сторінці autobazar_ua1.

Bugatti Veyron 16.4є одним з найшвидших та найдорожчих автомобілів світу, яка випускалася до 2015 року. Всього їх виготовили лише 450 автомобілів.

Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Така красуню зможе придбати далеко не кожен, адже ціна на неї просто космічна – 1 570 001$. При цьому власник зазначає, що готовий поторгуватися із майбутнім покупцем.

При тому, що автівка було випущено у 2010 році, та їй уже 14 років, її пробіг складає 6 000 км, що досить небагато для такого віку.

Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram

Розкішне авто має 8.0-літровий W16 двигун з 4 турбонаддувами, виробляє шалену потужність та здатний розганяти машину з 0 до 100 км/год за близько 2,5 секунди.

Автомобіль має аеродинамічно ефективний дизайн, а вагу автомобіля оптимізували за допомогою використання карбонових композитів.

Раніше портал Знай повідомляв, військову вантажівку перетворили на автобудинок з люксовими апартаментами: не туалет, а мрія.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, ми писали, результат без "шалених" витрат: як прості методи допоможуть у боротьбі з подряпинами на кузові авто.