Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не хочуть випадати із сучасного життя автомобільного світу, є дуже цікаві новини. Всесвітньо відомий британський актор Роуен Аткінсон - великий любитель красивих авто.

Land Rover Defender у лімітованій "прощальній" версії Heritage Edition, яка раніше належала Роуену, виставили на аукціон.

Так, у Великій Британії на аукціон Iconic виставлений Land Rover Defender 2015 року. За позашляховик планують отримати чималу суму – від 65 000 до 80 000 фунтів стерлінгів ($85 000 - 100 000 - що приблизно дорівнює 3,7 млн грн). Деталі авто розкрили на сайті аукціону.

Land Rover Defender, фото: Iconic Auctioneers

Висока ціна обумовлена ​​двома факторами

По-перше, Land Rover Defender 110 належав Роуен Аткінсону. Виконавець ролі Містера Біна є затятим автоколекціонером і придбав безліч рідкісних авто - від McLaren F1 до Lancia Delta Integrale. Актор дбайливо ставився до позашляховика і проїхав на ньому лише 6100 км.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Land Rover Defender, фото: Iconic Auctioneers

По-друге, авто Містера Біна не таке вже й просте, адже належить до лімітованої серії Heritage Edition. Це прощальна версія Land Rover Defender першого покоління.

Зібрано лише 400 п'ятидверних Land Rover Defender Heritage Edition. Від стандартної моделі авто відрізняється особливим м'ятним кольором кузова, сталевими дисками та оформленням передньої частини у ретро-стилі.

Land Rover Defender, фото: Iconic Auctioneers

У салоні покращено оздоблення – використані шкіра та алюміній. Оснащення авто Містера Біна включає кондиціонер, фаркоп та сигналізацію.

Під капотом Land Rover Defender встановлений 2,2-літровий 122-сильний турбодизель. У парі з ним працює 6-ступінчаста механічна КПП.

Нагадаємо, фанат вінтажної естетики створив сучасний "Запорожець", усі плутають його з "Міні Купером".

Раніше повідомлялося, "Чорна мамба": майстри прокачали "Запорожець" до рівня преміальної іномарки.

Також, як не заплатити штраф через одну критичну "поломку" авто: багато хто просто ігнорує.