Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже важлива і навіть пізнавальна інформація щодо "дивних" штрафів. Є думка, що багато водіїв в Україні дуже "лагідно" ставляться до свого транспорту, і тільки в страшному сні можуть уявити, щоб хтось хлопав з усієї сили дверима або кришками багажника з капотом.

Однак є й такі водії, яким просто начхати, для них авто – просто засіб пересування та звичайний метал. Такі водії ляскають, стукають і навіть пролітають "лежачим поліцейським" на третій передачі. Однак так ці водії роблять лише тому, що в Україні дуже "м'які" закони.

Тільки вдумайся, у Швейцарії водіїв чи пасажирів автомобільного транспорту, які голосно зачинять двері чи багажник транспортного засобу з 22:00 до 7:00 чекає штраф у розмірі 80 євро, що еквівалентно 3200 гривням, пише "Твоя машина".

Авто, фото: Знай.ua

Місцева влада вважає, що у зазначений період часу швейцарці заслуговують на відпочинок та спокій. Того, хто його порушить, звинуватить у "шумовому забрудненні".

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Авто, фото: Знай.ua

Місцеві автомобілісти давно звикли до таких суворих вимог і намагаються не шуміти своїми дверима. А ось для туристів таке правило видається дивним. Як правило, вони ж найбільше і страждають від "шумових" стягнень.

Нагадаємо, унікальне авто Містера Біна виставили на аукціон: хочуть виручити майже 4 млн. грн.

Раніше повідомлялося, чиновники витратили 3,7 млрд на автомобілі: віддали перевагу джипам, пікапам і кросоверам.

Також, "Можна пити корвалол": що загрожує водіям, які проігнорують повістку.