Економно їздити на автогазі найближчим часом не вдасться. Ціни на цей вид палива зросли за останній тиждень і гравці ринку прогнозують подальше подорожчання. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За останній тиждень – з 18 по 25 березня, середня вартість зрідженого газу зросла на 0,21 гривні за літр, до 28,11 гривні.

АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, мережі ОККО та WOG підняли ціни на 0,50 гривні - до 29,49 та 29,48 гривні зі літр. Мережа SOCAR здійснила аналогічний перегляд цін. У мережі "Авантаж 7" вартість автогазу досягла позначки 26,45 гривні за літр, тобто за тиждень цінник збільшився теж на 50 копійок.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Представники паливних компаній припускають, що найближчим часом вартість автогазу в Україні зростатиме. Подорожчання спостерігатиметься як у преміальних мережах, так і у дискаунтерах.

АЗС. Фото: скрін youtube

За деякими оцінками, цінники на скраплений газ мають утриматися в рамках 30 гривень за літр, проте деякі учасники ринку налаштовані песимістичніше - вважають, що подорожчання буде більш відчутним.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, водії обомліли: нові ціни на бензин і дизель змусять розщедритися на повну.

Також наш портал інформував, відсутність цих речей може коштувати життя: водіям нагадали, що обов'язково має бути в авто під час воєнного стану.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що весна принесе нові ціни на заправки: водіїв попередили, як зміниться вартість пального в березні.