На арт-ярмарку Frieze у Лос-Анджелесі BMW Group показали крутий автомобіль, який наче зійшов зі сторінок сучасного мистецтва. Він називається BMW i5 Flow NOSTOKANA. У чому прикол? Авто вміє змінювати колір, наче використовує магію!

Технологія, яка цим займається, розроблена разом із E Ink. А ось створено її завдяки художниці Естер Махлангу з Південної Африки, яка придумала візуальний дизайн.

BMW i5 Flow NOSTOKANA / фото: скріншот Youtube

Цей BMW виглядає як справжній художній проект на колесах.

Для BMW це не вперше експериментувати з подібними штуками. Раніше вони вже показували щось подібне до моделі iX Flow. Але нова версія технології вийшла ще крутіша і стійкіша, що може призвести до того, що скоро подібні штучки стануть доступними для всіх.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Сама художниця у захваті від того, як сучасні технології можуть допомагати її творчості.

І ось зараз її стиль можна побачити автомобілем! Кожен шматочок анімації на BMW i5 Flow NOSTOKANA можна контролювати окремо, що створює вражаючий ефект.

Новий саундтрек для цього BMW написав креативний директор зі звуку в BMW.

У підсумку, BMW i5 Flow NOSTOKANA – це як гармонія між мистецтвом та технологією, яка вийшла за рамки звичайних уявлень про машини.

Раніше ми писали про те, що Ін Дизель пускає слинки: у Харкові засвітився спортивний "Запорожець", в агресивному варіанті

Крім того, Знай.ua повідомляв про титан у головній ролі: ось він - дуже рідкісний "Запорожець" у спортивній конфігурації