Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які люблять новини з дивовижного та насиченого автосвіту, є дуже цікаве. У Європі вже стартував продаж Skoda Octavia 2024. Нова Skoda Octavia змінилася зовні і багатше укомплектована. Модель пропонується в бензинових та дизельних версіях, а пізніше з'являться плагін-гібриди.

Оновлена ​​модель вже доступна на батьківщині, Чехії, а також у Німеччині.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному сайті польського автовиробника.

Skoda Octavia 2024, фото: Skoda

Ціна Skoda Octavia у Чехії становить від 630 тис. крон (25 300 євро), а ось у Німеччині модель дорожча – від 30 730 євро. У продаж вже надійшли ліфтбек та універсал (він дорожчий на 1600 євро). Вони відрізняються зміненим дизайном та збільшеним дисплеєм у салоні.

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн

Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись

Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон

Показати ще

Базова комплектація Skoda Octavia Selection розширена та включає віртуальну панель приладів, двозонний клімат-контроль, мультимедійну систему з ChatGPT, підігрів сидінь та світлодіодну оптику.

Лінійка Skoda Octavia зі старту налічуватиме чотири версії. Модель запропонують із 1,5-літровими бензиновими турбомоторами потужністю 114 та 150 л. с., а також з 2,0-літровими турбодизелями на 115 та 150 л. с.

Skoda Octavia 2024, фото: Skoda

Можна вибрати 6-ступінчасту механічну КПП або 7-ступінчастий робот DSG. Пізніше запропонують 2,0-літрові бензинові модифікації на 204 та 265 л. с., а також 200-сильний турбодизель та покращені плагін-гібриди із запасом ходу на електрозі до 100 км.

Нагадаємо, Укрпошта продає закордонні та вживані машини: хто може купити.

Раніше повідомлялося, чиновники витратили 3,7 млрд на автомобілі: віддали перевагу джипам, пікапам і кросоверам.

Також, одеська поліція поспішає порадувати себе новим автомобілем за 1,3 млн гривень: насправді коштує на третину дешевше.