Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити спокійно, якщо не впізнають щось новеньке та великого та дивовижного світу автотехніки, ми маємо чудову історію. Так, на торговому майданчику Bring A Trailer відбувся аукціон, у рамках якого продали дизельний Mercedes-Benz E-Class у кузові W124.

Ніхто б не здивувався, якби цей аукціон так і залишився поза увагою. Однак трапилася дуже рідкісна угода – на цьому торговому майданчику з'явилося рідкісне авто 1995 випуску. Багатьох відвідувачів дуже здивувала вартість цього авто.

Про ці торги стало відомо завдяки знімкам Mercedes-Benz E-Class у кузові W124, які в соцмережах опублікував один із автоблогерів.

Mercedes-Benz E-Class у кузові W124, фото: Bring A Trailer

Так, за майже 30-річний дизельний седан із пробігом 8400 миль (близько 13 500 км) виклали колосальні 101 тисячу доларів. За таку суму можна придбати абсолютно новий E-Class із повним набором опцій.

Популярні новини зараз

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

Графіки відключення електроенергії на 27 червня

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Mercedes-Benz E-Class у кузові W124, фото: Bring A Trailer

Згідно з лістингом, проданий автомобіль знаходиться у відмінному стані і жодного разу не був в аваріях. До того ж він знаходиться в повністю оригінальному стані.

Mercedes-Benz E-Class у кузові W124, фото: Bring A Trailer

Під капотом цього Mercedes-Benz W124 встановлений атмосферний 3,0-літровий двигун потужністю 136 л. і 210 Нм крутного моменту. Він працює в парі з чотириступінчастим автоматом та системою заднього приводу. 15-дюймові легкосплавні диски Alamak седана взуті в оригінальні шини Pirelli.

Mercedes-Benz E-Class у кузові W124, фото: Bring A Trailer

Салон оббитий тканиною Creme Beige MB-Tex з дерев'яною обробкою на панелі приладів, дверних панелях і центральної консолі. Внутрішнє оснащення включає люк з електроприводом, касетну стереосистему, автоматичний клімат-контроль, електричні склопідйомники та круїз-контроль.

Нагадаємо, родина слуги народу Миколи Галушка купила машин на $200 тисяч і збудувала величезний особняк: все – під час війни.

Раніше повідомлялося, "П'ємо каву з корицею": три юні працівниці митниці розлютили українців квартирами, брендами та грошима.

Також, йшов 1987 рік, і на вулицях Києва з'явився перший автомобіль: рідкісні кадри.