Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин з великого дивовижного світу автотехніки, у нас є одна цікава історія про те, як електричний Hummer перетворили на брутальний позашляховик.

Так, пікап GMC Hummer EV отримав додатковий захист днища та дверей, а також величезні позашляхові шини та сталеві дуги. На даху встановили багажник та додаткову оптику.

Електромобіль GMC Hummer EV набув нової нестандартної модифікації. Пікап підготували до екстремальних умов експлуатації. Про це в деталях розповіли на порталі компанії Apocalypse Strikeforce.

GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce

Саме це американське ательє виконало тюнінг Hummer EV. Проект назвали Arnold Edition, натякаючи на Арнольда Шварценегера, котрий дуже любить автомобілі Hummer.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Його двері та днище захистили металевими накладками, з'явилися сталеві дуги та посилені підніжки. На даху встановили багажник та додаткову оптику.

GMC Hummer EV, фото: Apocalypse Strikeforce

Крім того, покращено позашляхові можливості GMC Hummer EV. Електрокар отримав величезні 43-дюймові шини, яке кліренс збільшено.

Салон GMC Hummer EV не змінився, стандартною залишилася його силова установка. Електропікап оснащений трьома моторами загальною потужністю 1000 сил та великою батареєю ємністю 212 кВт∙год.

Нагадаємо, від "Хаммера" і не відрізнити: в Україні створили легкий броньовик із функціоналом бойових HMMWV.

Раніше повідомлялося, шейх побудував собі найбільший у світі Hummer H1: щоб зайти всередину потрібні сходи.

Також, позмагається з мускулистим Hammer: українець перетворив старий ГАЗ-66 на кр.