Mercedes-Benz зробила великий крок у світ автомобільних розваг, оголосивши про партнерство з Boosteroid, найбільшим незалежним постачальником хмарних ігор у світі.

Ця співпраця принесе нові можливості для власників автомобілів Mercedes-Benz, які використовуватимуть інформаційно-розважальну систему MBUX третього покоління.

Boosteroid / фото: Mercedes-Benz Media

Хмарні ігри в авто

Наступного року програма Boosteroid буде доступна в автомобілях Mercedes-Benz, оснащених системою MBUX. Це дозволить пасажирам та водіям грати у популярні ігри прямо в машині. Boosteroid надає доступ до більш ніж 1000 ігор у Steam або Epic Games, включаючи хіти на кшталт Fortnite, Need for Speed ​​Mobile та Sea of ​​Thieves, через хмару.

Це означає, що ігри запускатимуться і гратимуть на віддалених серверах, а не на самому пристрої.

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Передплата та доступ

Boosteroid працює за моделлю передплати, яка дозволяє користувачам грати в куплені ігри на різних пристроях – від ПК до смартфонів. Наразі ця можливість розшириться і на автомобілі.

Водії зможуть грати в ігри лише тоді, коли автомобіль припаркований. Для гри можна використовувати Bluetooth-контролер або мобільний телефон як ігровий пристрій. Додаток Boosteroid буде доступний в європейських країнах, а також у Північній та Південній Америці, починаючи з 2025 року. Завантажити його можна через автомобільний App Store.

Boosteroid / фото: Mercedes-Benz Media

Майбутнє автомобільних ігор

Mercedes-Benz бачить великий потенціал у хмарних іграх, оскільки передбачається, що до початку 2030-х років 90% геймерів матимуть хмарні ігри. Партнерство з Boosteroid – це приклад того, як автомобільні технології можуть розвиватися та пропонувати нові, захоплюючі можливості для розваг.

Нагадаємо, Rolls-Royce створив ядерний реактор майбутнього: надихалися таким самим із Marvel

Раніше ми писали про те, що лупити Shahed можна буде лазером за копійки: фантастика скоро стане реальністю на полі бою

Крім того, Знай.ua повідомляв, Кім Чен Ин прокотив Путіна на контрабандному Mercedes: було тісно, ​​але "по-пропагандистськи"