Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. У Китаї презентували електромобіль Avatr 012. Спортивна модель від автомобільного бренду Huawei буде випущена лімітованою серією з 700 машин і коштуватиме близько 98 тисяч доларів США.

Електромобіль Huawei Avatr 012 - чотиримісний седан з розкішним салоном від Dior. Автомобіль оснащено 570-сильною установкою, а його запас ходу досягає 650 км.

Про це нове авто стало відомо завдяки інформації на сайті CarNewsChina.

Huawei Avatr 012, фото: Huawei

Електрокар створений на базі седана Avatr 12. У його розробці взяв участь дизайнер Кім Джонс, який є креативним директором Dior.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Huawei Avatr 012, фото: Huawei

Новий Avatr 012 відрізняється обтічним дизайном з похилим дахом, висувними дверними ручками та тоненькою світлодіодною оптикою. Крім того, авто отримало обважування та 21-дюймові ковані диски, а його кузов пофарбували в особливий колір "рідке срібло".

Huawei Avatr 012, фото: Huawei

Розміри Huawei Avatr 012:

- Довжина - 5020 мм;
- ширина - 1999 мм;
- Висота - 1450 мм;
- колісна база - 3020 мм.

Dior залучили до створення салону Huawei Avatr 012. В обробці використана шкіра Nappa двох кольорів, а стеля прикрашена підсвіткою з візерунком. Авто розраховане на чотири особи.

Huawei Avatr 012, фото: Huawei

Кермо Huawei Avatr 012 приплюснуто зверху та знизу, а на всю ширину передньої панелі розтягнутий дисплей. Також є окремий тачскрин мультимедіа, монітори для бічних камер (вони замінюють дзеркала заднього виду) та величезний розкладний телевізор у стелі для задніх пасажирів.

Китайський електромобіль Avatr 012 оснастили двома двигунами із загальною віддачею 570 л. с. та 650 Нм. Його запас ходу складає 650 км.

Нагадаємо, всесвітньо відомий виробник смартфонів збирає конкурента авто Huawei та Xiaomi: запас ходу 600 км.

Раніше повідомлялося, Apple більше не №1: що сталося з виробником смартфонів у 2024 році.

Також, iPhone 15: розбираємо "фішки" і підбираємо аксесуари.