У Китаї представили новий кросовер Jetour Shanhai L6, який одразу привернув увагу завдяки своєму поєднанню стильного дизайну та доступної ціни. Цей компактний гібридний кросовер від молодіжного бренду Chery коштує від $17500 до $20300, що робить його привабливим варіантом на ринку.

Jetour Shanhai L6 виділяється своїм стрімким зовнішнім виглядом – у нього пологий дах, яскраво виражений "ніс" та тонкі світлодіодні фари. Він трохи більший від звичайного міського кросовера: його довжина становить 4630 мм, ширина – 1910 мм, а висота – 1684 мм.

Jetour Shanhai L6 / фото: CarNewsChina.com

Jetour Shanhai L6 / фото: CarNewsChina.com

Всередині просторий салон з сучасним обладнанням, включаючи вузький цифровий щиток приладів і великий 15,6-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, розроблений Huawei.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Машина оснащена гібридною системою, що включає 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 156 кінських сил та електромотор на 204 к.с. Це поєднання дозволяє Jetour Shanhai L6 проїхати до 125 км на чистій електротязі, а загальний запас ходу на бензині та електриці становить вражаючі 1400 км.

Jetour Shanhai L6 / фото: CarNewsChina.com

Jetour Shanhai L6 / фото: CarNewsChina.com

У салоні топової версії кросовера є все для комфорту: шкіряні сидіння з підігрівом та вентиляцією, панорамний дах, потужна акустика Sony, датчики дощу та світла, а також набір систем безпеки та адаптивний круїз-контроль.

Нагадаємо, у семирно відомий виробник смартфонів збирає конкурента авто Huawei та Xiaomi: запас ходу 600 км

Раніше ми писали про те, що у Емманюеля Макрона з'явилося нове президентське авто: що відомо про спортивний кросовер Renault

Крім того, Знай.ua повідомляв, новий Skoda Kodiaq вже в Україні: які характеристики має красень