Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького автотехніки зі світу, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що індійський виробник недорогих електроскутерів Ola Electric представив свій перший мотоцикл Roadster. Він надійде у продаж з жовтня 2025 року і стане найдешевшим електробайком у світі.

Ola Roadster – легкий електричний мотоцикл для молоді вартістю 895 доларів. Запас ходу байка сягає 600 км.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі Rideapart.

Ola Roadster, скріншот: YouTube

Ola Roadster – легкий молодіжний електромотоцикл із модним нині рубаним дизайном. Його планують продавати за межами Індії – він стане першою експортною моделлю марки.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75%

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

Електричний мотоцикл Ola Roadster буде запропоновано у трьох модифікаціях. Базовий варіант Roadster X буде коштувати лише 74 999 рупій ($895) – на рівні iPhone. Він зможе розвивати 124 км/год та долати 200 км без підзарядки.

"Середній" варіант ціною від $1250 (104999 рупій) розганяється до 126 км/год і може бути забезпечений батареями ємністю 2,5, 4,5 або 6 кВт∙год. У разі запас ходу електробайка досягне 600 км.

Топова версія Ola Roadster Pro за 2387 доларів (199999 рупій) також здатна проїхати 600 км на одному заряді, але при цьому швидша – розвиває до 194 км/год. Крім того, її оснастили 10-дюймовим екраном.

Нагадаємо, японці перетворили валізу на мопед, який може проїхати половину Києва на швидкості 40 км/год.

Раніше повідомлялося, про це потрібно знати навіть досвідченим водіям: фатальні помилки, які можуть "вбити" вашу "ластівку".

Також, тихо приїхав, міну скинув і поїхав: українець створює "невидимі" байки для військових.