Відомий відеоблогер автомеханік, розповідає про компонент, який найчастіше призводить до жахливих ДТП.

Досвідчений механік Скотті Кілмер рекомендує водіям перевіряти певні компоненти перед поїздкою, щоб переконатися в їх безпеці, пише Express. Експерт у відео на YouTube розповідає про підсилювачі гальм і каже, що водії можуть перевірити, чи справно працює підсилювач гальм, перевіривши педаль при включеному та вимкненому двигуні.

ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція

[quote author="- інформує Скотті"]"Вам потрібно зупинити автомобіль і вимкнути його [запалювання]. З вимкненим двигуном натисніть на гальма. Якщо це все ще важко, перезаведіть машину і натисніть на гальма. Якщо вона

Видання підкреслює, що підсилювачі гальм, призначені для полегшення зупинки транспортного засобу. Якщо підсилювач не активовано, водієві стає важче ефективно зупинити автомобіль, що збільшує ризик аварії, особливо якщо водій відволікається. Тому важливо, щоб водій завжди натискав на педаль і зупиняв автомобіль із запущеним двигуном, щоб перевірити роботу цього компонента.
Автомеханік також порадив водіям, яким не пощастило зіткнутися з несправністю підсилювача гальм, використовувати якісні запасні частини, щоб належним чином усунути несправність.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

ДТП. Фото Freepik

[quote author="- зауважив Кілмер"]"Гальмівний підсилювач робить саме те, про що він говорить - він збільшує тиск, що надходить до гальм. Отже, коли ви натискаєте на неї

Нагадуємо, тарифи і штрафи водіям підвищюються.

Від ДТП у США впроваджують нову технологію.

Раніше ми повідомляли, SOKAR та "Газпром" розширили співпрацю, українці обурені новиною.