Німецький автомобільний гігант Audi оголосив про нововведення у своїй моделі A3. Воно полягає у впровадженні платної підписки для доступу до базових функцій автомобіля.

Автомобілісти вже зтикалися з платними функціями, зокрема у деяких моделях німецьких автівок. Але відтепер власникам Audi необхідно буде оплачувати місячну, піврічну, річну або трирічну підписку для користування такими опціями, як автоматичне перемикання фар з дальнього світла на ближнє, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль та інтеграція автомобіля зі смартфонами через Apple CarPlay або Android Auto.

Audi A3

Ці базові функції зазвичай є стандартними у більшості автомобілів інших брендів. Але власникам новеньких Audi вони тепер будуть недоступні без активної підписки.

Компанія також зазначила можливість викупу всіх функцій автомобіля за окрему плату, проте конкретна ціна на цей момент не вказана. Вартість Audi A3 в Європі стартуватиме з 35 650 євро.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше ми також повідомляли, що "електрички" небезпечніші за авто на бензині: вчені знайшли те, що знищує планету.

Команда дослідників виявила, що електромобілі в середньому на 30% важчі за звичайні авто через наявність акумуляторних батарей. Через більшу масу їх гальма та протектори швидше зношуються, внаслідок чого в атмосферу потрапляє більше мікрочастинок, часто токсичних.