Проблема замерзлого скла знайома багатьом водіям, адже спричиняє немало клопоту. Особливо актуально це вранці, коли водії кудись поспішають.

Звичайний скребок може вирішити проблему, але не завжди його можна використати. Та і займе це від 15 до 20 хвилин. Про те, який овоч допоможе в боротьбі зі зледенінням за короткий проміжок часу, розповіли в Mirror.

Миття лобового скла, фото telegraf

Щоб зекономити дорогоцінний час, братися до лайфгаку краще ввечері. Всього кілька хвилин і про лід на лобовому склі можна забути до ранку. Для цього буде необхідний лише один предмет, який є у кожного на кухні.

Цей метод, на перший погляд, може здатись дивним. Але на думку автомобільних експертів – працюючий на 100%. Розморозити лобове скло допоможе звичайна свіжа цибуля. В її складі є молекули цукру, які під час взаємодії з льодом просто руйнують його. Тож тримайте дієвий лайфхак на декілька хвилин:

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще
  • Візьміть цибулю і розрізати її навпіл;

  • Ввечері протріть все лобове скло розрізаною стороною цибулі і забувайте про це до ранку.

Лобове скло. Фото: скрін youtube

Ці дії краще проводити заздалегідь, щоб уникнути утворення льоду та інію на поверхні скла. Спосіб не тільки допоможе зекономити час, але і надає розв'язання проблеми намерзлого льоду, коли стандартний скребок не допомагає і вимагає зусиль.

Нагадаємо, портал Знай інформував, ваше авто "подає сигнали" про серйозну поломку: що робити, коли в автомобілі вібрує кермо

Раніше на порталі Знай повідомлялося, можна "влетіти" на гроші: без якого документа не варто сідати за кермо

Також наш портал інформував, водії дорого за це заплатять: що заборонено зараз залишати у машині