Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Так, у Болгарії зберігається дуже незвичайний ЗАЗ-965А 1968 року. Горбатий "Запорожець" відреставрували та суттєво доопрацювали.

По фото можна зрозуміти, що ЗАЗ-965 відреставровано і перефарбовано, а його салон оздоблений дорогою шкірою. "Запорожець" оснастили потужною акустичною системою на 600 Вт.

Про такий тюнінг розповіли фахівці з "ТопЖир".

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: Instagram

Відновлення та тюнінг "Запорожця" виконав болгарський мільйонер, основний бізнес якого – продаж діамантів. Роботи над ЗАЗ-965 зайняли цілих 8 років і коштували 60 000 євро.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Горбатий "Запорожець" перефарбували, а численні хромовані деталі для його кузова та інтер'єру реставрували та виготовляли у Канаді. З'явилися й поліровані колісні диски із низькопрофільною гумою.

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: Instagram

Салон ЗАз-965 обробили білою шкірою та замшею, причому на нього пішли шкури 16 корів. Крім того, встановлено потужну 600-ватну акустичну систему JBL, причому частину її компонентів довелося розмістити в передньому багажнику. 30-сильний двигун об'ємом 0,9л залишився стандартним.

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: Instagram

Власнику так подобається його горбатий "Запорожець", що він зберігає його у вітальні свого будинку. Тим не менш, він все ж таки вирішив розлучитися з ексклюзивним авто і виставив його на продаж. Придбати ЗАЗ-965 можна за 35 000 доларів, тобто його ціна не покриває всіх витрат на тюнінг.

Нагадаємо, педаль у підлогу – іноді корисно: автомеханік дав пораду, як уникнути проблем із двигуном.

Раніше повідомлялося, що в Україні продають легендарний Packard 180: ось він - американський "Чорний ворон" з 1937 року.

Також, українець переробив нудний "Запорожець" у машину для вечірок: немов вогні нічного Лас-Вегаса.