Український автолюбитель перетворив старий "Запорожець" на стильний кабріолет з унікальним дизайном. При цьому вкладення у "тюнінг" були мінімальними. Як виглядає вогненний ЗАЗ, показали на youtube-каналі SAnno.

"Запорожець" - справжня легенда та ветеран українського автопрому, який можна зустріти на дорозі навіть через десятки років після завершення виробництва. Багато автолюбителів використовують автомобілі ЗАЗ як "поле для експериментів" та створюють незвичайні модифікації.

Тюнінг "Запорожця". Фото: скрін youtube

Так, черговий гаражний майстер переробив старенький "Запорожець" на автомобіль мрії. Українець зрізав дах автомобіля, перетворивши його на кабріолет.

Тюнінг "Запорожця". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Також наніс ефектний малюнок на передню частину кузова. Крім того, на машину встановили неонові підсвічування, тож покататися у темний час доби – особливе задоволення.

Тюнінг "Запорожця". Фото: скрін youtube

Такий "тюнінг" обійшовся умільцю в копійки, адже він витратив лише одну банку блакитної фарби, а також один червоний і чотири жовті балончики фарби. Зовні "Запорожець" виглядає приголомшливо та збирає на собі погляди перехожих й водіїв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, підкорювач боліт та гроза бездоріжжя: модифікація "Запорожця" для брутальних українців.

Також наш портал інформував, ЗАЗ із войовничим характером: автомайстер прокачав "Таврію" для потреб ЗСУ.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.