Для всіх автолюбителів, які не можуть і дня спокійно прожити, щоб не дізнатися про щось новеньке з улюбленої теми, у нас є крута новина. В Україні майстрів автосправи вистачає, і нашим героєм став мешканець Чернігівської області, який зробив з легендарного "Запорожця" дуже круту "ластівку" із кузовом.

Так-так, ви все правильно зрозуміли, "горбатий" в руках Олександра перетворився на чудового помічника не тільки на дорозі, а й на городі.

Про цей дивовижний автомобіль пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Вантажний ЗАЗ від Олександра Городиського, скріншот: YouTube

Завод ЗАЗ минулого робив вантажні "Запорожці", відомі як ЗАЗ-968МП. Цей екземпляр виготовлявся дуже маленькими партіями, і він був, м'яко кажучи, не дуже практичний. Це натякає на те, що про нього знало дуже мало людей, тому що через серйозні недоліки він мало кому цікавий.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Цього разу мова йде про модифікацію "Запорожця", яку українець зробив власноруч. Пенсіонер Олександр Городиський із села Стольне на Чернігівщині витратив цілих 10 років, щоб зробити свій унікальний модифікований вантажний Запорожець.

Вантажний ЗАЗ від Олександра Городиського, скріншот: YouTube

Український пенсіонер обрізав кузов української машини та подовжив її передній міст, а задній міст узяв від ІЖ-2715. Цей Запорожець має 1,3-літровий двигун від "Жигулі", який стоїть позаду. Також у вічі впадає дерев'яна платформа з бортами, куди можна скласти врожай.

Нагадаємо, всі дискотеки тепер твої: українець продає запальний Запорожець, навіть 50 Cent не робив такого "прокачування".

Раніше повідомлялося, до сотні за 3,7 секунди: легендарний ЗАЗ-966 перетворили на спритний електрокар.

Також, перетворити "Запорожець" на BMW e53 одним махом, українці здивовані рукастому умільцю: ""Машина звір, але колеса...".