Для всіх наших читачів, які є власниками авто чи лише хочуть стати власниками транспортних засобів, є дуже важливі новини. Український уряд прийняв ухвалу про спрощення процедури перереєстрації авто в Україні.

Про це стало відомо завдяки заяві Кабінету Міністрів України.

Авто, скріншот: YouTube

"Спрощено процедуру державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів, що дозволить отримувати зазначені послуги в електронній формі, зокрема шляхом скасування необхідності обов'язкового проведення експертного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів (таке дослідження здійснюватиметься за бажанням власника транспортного засобу)", - заявив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Повідомляється, що наразі при перереєстрації вживаних автомобілів проведення експертного дослідження не є обов'язковим. Таке дослідження проводитиметься за бажанням власника транспорту.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

Показати ще

Реєстрація автомобіля, фото: auto.24tv.ua

Водночас, експертне дослідження залишається обов'язковим для транспортних засобів, які перебували в експлуатації за кордоном і підлягають першій держреєстрації в Україні.

Нагадаємо, 1500 доларів за групу інвалідності: як лікарі наживаються на військових під час війни.

Раніше повідомлялося, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також, збожеволієте від "папірців": щоб сплатити внески для збільшення пенсії, одного договору може бути недостатньо.