"Таврія" від Запорізького автозаводу свого часу мала великий успіх, як дешевий та економний автомобіль. Одне шкода – нові екземпляри вже давно не випускаються, а ті, що ще їздять – застаріли.

Український дизайнер Роман Прядко пофантазував та показав у Facebook, як могла б виглядати бюджетна "Таврія", якби її виробництво перезапустили в наші дні.

Tavria Nova. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Фото, опубліковані автором, є рендерами, які натякають, як міг би виглядати наступник бюджетної "Таврії". Новий ЗАЗ відповідає всім сучасним тенденціям автомобільного дизайну.

У центрі передньої панелі встановлено великий монітор мультимедійної системи, на якому видно меню з програмами та віджетами. Це говорить про те, що Tavria Nova інтегровані сервіси Apple CarPlay і Android Auto.

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

Tavria Nova. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Ще одна новація, що відразу впадає у вічі - автоматична КПП і шайба вибору режимів їзди. Салон виглядає дуже сучасно і багато, але враховуючи, що це наступник бюджетного ЗАЗ, цінник має бути адекватним.

Без сумнівів, така "Таврія" виглядає дуже цікаво і могла б стати бестселером на ринку, але планів про виробництво нових моделей поки немає.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сімейний "Запорожець": як виглядав експериментальний мінівен від Запорізького автозаводу.

Також наш портал інформував, заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Запорожець" з вогником: українець перетворив ЗАЗ на пафосний кабріолет з неоном та унікальним стилем.