Українські автолюбителі вміють дивувати, особливо коли справа доходить до гаражного тюнінгу. Звичайний ЗАЗ може перетворитися на спритний спорткар, кабріолет або навіть божевільний всюдихід. На цей раз в Україні виявили незвичайну "Таврію" для бездоріжжя, пише інформаційний портал ampercar.

Згадуючи автомобіль ЗАЗ-1102 у голові автолюбителів спливає одразу три факти - економний, бюджетний та компактний. Уявити, що з "Таврії" міг би вийти позашляховик, вкрай складно, проте одному ентузіасту вдалося втілити цю шалену ідею в життя.

Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі

Так, український майстер на базі звичайної "Таврії" побудував лютий всюдихід для "болотних прогулянок". Екстремали точно оцінять модифікований ЗАЗ.

Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Автор проєкту підняв підвіску, суттєво збільшивши дорожній просвіт, тож прохідності такої "Таврії" позаздрять навіть деякі сучасні позашляховики. Також ЗАЗ "перевзули" у позашляхові шини з глибоким протектором, щоб покращити найкраще зчеплення з поверхнею.

На жаль, чи невідомо забезпечив власник "Таврії" повний привід. Якщо це так, то високому рівні прохідності можна навіть не сумніватися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для любителів динамічної їзди: як виглядає найшвидша заводська "Таврія".

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські студенти створили броньоване багі для військових зі звичайної "Таврії": врятує сотні життів.