Автомобіль, що побував у воді, буде доставляти в майбутньому багато проблем його власнику. Їх часто намагаються пошвидше продати та приховати наслідки підтоплення.

У таких транспортних засобах часто зустрічаються проблеми з електричними системами авто, підшипниками, специфічний запах та цвіль.

Автомобіль. Фото: Youtube

Як розпізнати "потопельника"?

Цвіль у салоні. Вона не прибирається навіть за допомогою хімчистки. Ретельно огляньте салон під час покупки: підніміть килимки, загляніть у шви, під сидіння, між подушки та підлокітники.Також обов'язково перевірте підкапотний простір на наявність намулу.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Автомобіль. Фото: Youtube

Перегляньте документацію про авто, особливо відомості про регіон, де востаннє користувались машиною. За допомогою Гугл перевірте чи не були у цьому регіоні повені за останній проміжок часу. Якщо такий момент був, ризик купити підтоплене авто значно вищий.

Потрісканий салон авто. Зазвичай тріщини на шкірі чи заміннику у салоні транспортного засобу вказують на старість. Але якщо машина експлуатується кілька років, а салон уже потрісканий, це ознака того, що вона вже "плавала".

Автомобілі. Фото: Youtube

Каламутні розводи з’являються на кузові, якщо автомобіль довго перебував у воді, особливо у солоній. Експерти саме за розводами якраз визначають рівень, до якого була затоплена машина.

Нова оптика та вузли. Людина, яка намагається продати авто-потопельник, зазвичай намагається приховати усі видимі ознаки. Таким автомобілям часто встановлюють нові вузли та оптику.

Нагадаємо, портал Знай інформував, таврія на "стероїдах" або як перетворити ЗАЗ на монстра для бездоріжжя: автолюбитель показав дива тюнінгу

Раніше на порталі Знай повідомлялося, вперше суд прийняв бік водія: українець довів, що патрульні зупиняють авто без причини

Також, наш портал інформував, готуйте 600 гривень: кому із водіїв потрібно терміново відвідати сервісний центр МВС