Українські заправні станції за останній місяць відчутно підняли ціни на дизельне пальне, а також бензини А-95 та А-95+. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 31 серпня по 29 вересня середня вартість бензину А-95 країною зросла на 2,33 гривні/літр, до 55,12 гривні/літр. Бензин А-95+ став дорожчим на 2,47 гривні/літр і продається по 58,07 гривні/літр. Дизпаливо зросло у ціні ще більше - на 2,49 гривні/літр, до 55,09 гривні/літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, великі мережі АЗС ОККО та WOG підняли ціни на бензини марки А-95 та А-95-преміум на 3 гривні/літр, до 57,99 та 59,99 гривні/літр відповідно.

Водночас мережа "Укрнафта" підвищила ціни на всі види палива на 2,8-3 гривні/літр. Звичайна "п'ятірка" і дизель коштуватимуть 53,90 гривні/літр, а А-95+ 55,90 гривні/літр.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube

Решта українських заправних станцій, зокрема мережі Shell, "БРСМ-Нафта", "Авантаж 7", "Автотранс", Prime, "Укр-Петроль", також підвищили ціни на пальне. Діапазон зростання цін становив від 1 до 4,5 гривні/літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що закуповуватися каністрами бензину не поспішаємо: експерт оцінив ризик нового дефіциту палива в Україні.

Також наш портал інформував, готуйте 600 гривень: кому із водіїв потрібно терміново відвідати сервісний центр МВС.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скоро доведеться крутити педалі? Водіїв "порадували" новими цінниками на автогаз.