Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити й дня без новин з автосвіту, є дуже пізнавальна новина із сусідньої Польщі. Тут у місті Лодзь практично випадково було зроблено дивовижну знахідку.

Звичайно ж, у старому складі, було знайдено колекцію автомобілів марки "Lada" кінця 90-х років. Машини виглядають майже незайманими, незважаючи на час.

Про цю знахідку пишуть такі автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Нам стало відомо, що в цій колекції представлено хетчбеки ВАЗ-2112 та універсали ВАЗ-2111, усі вони переважно сріблястого кольору. На багатьох з цих автомобілів відсутні дзеркала заднього виду та двірники, що додає інтриги їхньому відкриттю.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Хоча точне походження цих "нових" автомобілів Lada залишається оповитим таємницею, вважається, що до їхнього недавнього виявлення вони зберігалися на складі протягом багатьох років.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Моделі ВАЗ-2111 та ВАЗ-2112 випускалися з кінця 90-х років до 2008 року, коли на зміну їм прийшло сімейство автомобілів Пріора.

Нове відкриття цих автомобілів Lada пропонує захоплюючий погляд у минуле та нагадування про історію автомобілебудування, яка стояла на місці протягом десятиліть.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Знахідка цих автомобілів Lada надають автолюбителям та колекціонерам унікальну можливість придбати класичні моделі у первозданному стані.

Можливо, цим автомобілям, незважаючи на те, що їм уже два десятиліття, властивий ностальгійний зв'язок з епохою автомобільного дизайну і технологій, що минула. Однак, зважаючи на все, ці авто мало кому цікаві в нинішні часи.

Нагадаємо, навіщо використовують поліетиленову плівку в авто: незамінний лайфхак для водіїв.

Раніше повідомлялося, продаж автомобіля за довіреністю: чим це загрожує власникам.

Також, в Україні стабільно зростають ціни на пальне: депутат назвав причину і коли це припиниться.