Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які обожнюють новини автомобільної тематики, є дуже пізнавальні факти про одну "ластівку". Машина, про яку ми розповімо, дуже схожа на наш легендарний горбатий "Запорожець".

У соціальних мережах з'явилася інформація про цікаву новинку від всесвітньо відомої марки Fiat. Справа в тому, що випустили автомобіль, за кермом якого можна їздити з 14 років. Так, зараз піде про модель "Topolino".

Цей автомобіль по суті є двійником "Запорожця". Його розміри становлять: 2,54 м завдовжки і приблизно 1,4 м завширшки. Про це пише портал "Hyser".

Fiat Topolino, скріншот: YouTube

Дуже цікаво те, що ця машина не має дверей, і вона має відкидний верх. Сам автомобіль важить 487 кілограмів, а це каже, що він потрапляє до категорії "квадроциклів".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Fiat Topolino, скріншот: YouTube

Важливо відзначити, що для їзди на цьому автомобілі потрібно пройти спеціальне швидке навчання та отримати відповідний сертифікат. Якщо говорити про начинку Topolino, то під капотом у нього двигун з магнітами, який має потужність 8,2 конячки, а розігнатися до 45 кілометрів на годину він може за 10 секунд.

Fiat Topolino, скріншот: YouTube

Працює ця машина від батареї, що знаходиться у задній частині. Запас ходу дорівнює 75 км. Fiat Topolino не має класичного багажника, оскільки між сидіннями є місце для валізки.

Fiat Topolino, скріншот: YouTube

Якщо заряджати цю машину, то знадобиться всього 4 години і звичайнісінька розетка. Заводська ціна, до речі, становить майже 10 000 євро, а в рідній Італії лише 7500 євро.

Нагадаємо, "Совок міг погрожувати будь-яку ідею": українцям показали, якою була перша електрична "Таврія".

Раніше повідомлялося, лютий монстр у стилі "Шаленого Макса": ентузіасти здивували перетворенням "Волги".

Також, Він Дизель пускає слинки: у Харкові засвітився спортивний "Запорожець", в агресивному варіанті.