Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не можуть і дня спокійно прожити без чогось новенького зі світу автотехніки, є дуже пізнавальна історія про одного "Запорожця".

Справа в тому, що один український умілець зміг модифікувати старий "Запорожець" так, що йому зможуть здивуватися всі шанувальники екзотики.

Про це дивовижному авто пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

"Запорожець" позашляховик, скріншот: YouTube

Стало відомо, що чоловік вирішив модифікувати Запорожець. Він прибрав задні сидіння, щоб поставити туди двигун. Варто зазначити, що незважаючи на огидну зовнішність та жахливу непрактичність радянського Запорожця, він завжди міг похвалитися своєю прохідністю. Запорожець ЗАЗ-968М виявився не таким і безпорадним, як здається на перший погляд.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Навіть у теперішній час перебувають справжні фанати Запорожців, які із задоволенням їх купують і роблять із них модифікованих "монстрів". Цього разу один із любителів джип-тріалів віддав належне ЗАЗ-968М і перетворив його на справжнього позашляхового монстра з малолітражки.

"Запорожець" позашляховик, скріншот: YouTube

Один із українських майстрів показав творіння, яке підкорило весь інтернет. Якщо звернути увагу на Запорожець-позашляховик, то можна помітити, що на ньому стоїть позашляхове масивне шасі "кулібін". Завдяки завзятій та довгій роботі українець зумів поставити на Запорожець ці незвичайні деталі.

Цьому автомобілю довелося вкоротити дах і він став двомісним, як справжній спорткар. Інше місце знадобилося для того, щоб поставити потужний двигун замість задніх сидінь. Ця короткобазна модель легко впорається з будь-яким бездоріжжям, оскільки вона має потужність у 100 кінських сил.

Нагадаємо, італійці створили електричний клон горбатого "Запорожця": немає дверей, і потрібна розетка.

Раніше повідомлялося, "Совок міг загробити будь-яку ідею": українцям показали, якою була перша електрична "Таврія".

Також, лютий монстр у стилі "Шаленого Макса": ентузіасти здивували перетворенням "Волги".