Daewoo Lanos – справжня легенда українських доріг. Багато автолюбителів порівнюють його із "Запорожцем", адже обидва екземпляри відрізнялися доступністю та простотою.

Дизайнер Роман Прядко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook показав, як міг би виглядати сучасний Daewoo Lanos, якби його виробництво вирішили відновити.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Daewoo Lanos став справжнім народним улюбленцем через свою доступність та невибагливість в обслуговуванні. Автомобіль вироблявся до 2017 року на Запорізькому автомобілебудівному заводі. Зупинити зборку довелося через несприятливу економічну ситуацію в країні та зниження попиту на автомобіль.

Український дизайнер трохи пофантазував та створив концепт-кар сучасного Daewoo Lanos. У разі перезапуску виробництва "Next Gen" версія автомобіля точно підкорила б не лише внутрішній ринок, а й іноземних автолюбителів.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Lanos "Next Gen". Фото: скрін facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Зовні збереглися основні риси старої версії Daewoo, але загалом це вже новий і абсолютно конкурентоздатний автомобіль, на який приємно не тільки дивитися, а, ймовірно, і їздити. Втім, автор не розкрив, якими могли б бути технічні характеристики оновленого Lanos.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гаражні умільці схрестили "Запорожець" з Porshe Boxter: у живчика під капотом 260 "конячок".

Також наш портал інформував, ось таким був дідусь "Запорожця": рідкісні кадри унікального прототипу із кузовом незвичайної форми.

Крім того, ми писали, в Україні засвітився колекційний джип Chevrolet 1972: справжній король бездоріжжя.