Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава історія. Основою для вельми амбітного проекту стала компактна вантажівка Honda Acty.

Автомобіль оснастили... реактивним двигуном. У кузові Honda Acty встановили реактивний двигун потужністю 5000 сил. Вантажівка стала значно швидше і "дихає" полум'ям.

Цей проект вирішив зробити популярний автоблогер та колекціонер WhistlinDiesel, відео доступне для перегляду на YouTube.

Honda Acty, скріншот: YouTube

Для обробки вибрали повнопривідний варіант вантажівки Honda Acty Attack. Замість скромного бензинового двигуна об'ємом 656 куб. см та потужністю 52 л. с. встановили старий реактивний двигун на 5000 сил.

Популярні новини зараз

Радіація незабаром загрожуватиме всьому живому: вчені зробили чіткий прогноз

Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів

Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

Honda Acty, скріншот: YouTube

Звичайно ж, новий двигун не помістився у моторний відсік Honda Acty, тому його змонтували у кузові. Для цього знадобилося спеціальне кріплення. Крім того, автомобіль отримав ширші шини на литих дисках для кращого зчеплення.

Реактивна вантажівка Honda Acty стала значно швидше і звернула на себе увагу поліції. До того ж, водії інших авто викликали пожежників, коли помітили вогонь та дим, які вириваються із сопла реактивного двигуна. Як не дивно, легке авто витримало навантаження і не вийшло з ладу.

Нагадаємо, планшети, 650 "конячок" та 7 пасажирів: виробник iPhone збирає потужний електрокар.

Раніше повідомлялося, що радості повний бак: дітям дозволили розмалювати справжній спорткар Ferrari.

Також, останній оплот любителів "солярки": у Києві помітили класичний та рідкісний спорткар BMW.