Народні умільці вже не доводили, що "Запорожець" - універсальний автомобіль, з якого можна зробити і позашляховик, і кабріолет, і всюдихід. Як виявилося дітище автоЗАЗу можна ще й "навчити" плавати. На сторінці offroad.ua.official у соцмережі instagram показали унікальну амфібію ЗАЗ-968М.

Інженери Запорізького автомобілебудівного заводу свого часу навіть у найяскравіших фантазіях не могли уявити, як звичайні гаражні умільці експериментуватимуть над автомобілями "Запорожець".

"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українець втілив мрію, напевно кожного рибалки, та створив унікальний автомобіль амфібію на базі ЗАЗ-968М. Випробування незвичайного транспортного засобу було відбито очевидцями і, як стверджується, проводилося на річці Десна, десь на Київщині.

На відео видно, що "Запорожець" впевнено пливе річкою. При цьому дах автомобіля обрізаний "під кабріолет". Ймовірно, на такий крок пішли для зручності – щоб можна було і рибку половити, і безпечно евакуюватися з "борту", якщо раптом станеться позаштатна ситуація і він почне тонути.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв повнопривідний "Запорожець" для села: умілець створив унікальний позашляховик на базі ЗАЗ-968.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, красиво жити не заборониш: як виглядає супербюджетний кабріолет на базі ЗАЗ-968, ідеальний для літніх поїздок.