Зазвичай люди використовують бардачок автомобіля для зберігання речей, які в більшості випадків виявляються зовсім не потрібними. Через захламленість часто не вистачає місця для справді необхідних речей.

Документи

У бардачку зручно зберігати документи на авто. Ситуація на дорогах може бути непередбачуваною, тож технічну документацію на автомобіль краще зберігати "під рукою". Краще буде зовсім не викладати ці документи з авто.

Канцелярські резинки

Вони можуть стати у нагоді наприклад тоді, коли зламається ваш автортимач для смартфону, а вам буде дуже необхідний навігатор. У ролі останнього може бути смартфон. Телефон можна прикріпити до вентиляційної решітки за допомогою канцелярських резинок.

Xiaomi ліхтарик

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Ліхтарик

У "бардачку" має бути і маленький освітлювальний прилад, адже можливо після того як стемніє, може відбутися якась поломка і вам треба буде у темряві оглянути деталі авто.

Окуляри, фото psychologies

Сонцезахисні окуляри

Також потрібно мати у "бардачку" сонцезахисні окуляри та запасні окуляри для зору. Перші знадобляться у літню пору, коли сліпить сонце, а другі - якщо раптом зламаються основні окуляри чи доведеться зняти контактні лінзи.

Вологі серветки

Часто у тривалих автомобільних подорожах виникає потреба помити руки, або прибрати забруднення. Корисно буде тримати упаковку вологих серветок під рукою.

Нагадаємо, ми писали, що прощавайте, податки: українцям знову можуть дозволити безкоштовне розмитнення авто.

Як повідомляв "Знай.ua" ані слова російською і без метушні? Як правильно пройти автоконтроль на блокпості.

Також "Знай.ua" інформував, спортивний "Запорожець" візуально був схожий на Ferrari.