На кордоні спостерігаються жваві черги з пасажирів та транспорту останнім часом. Експерт розповів, чи це вплине на вартість пального в Україні.

Поки що жодної загрози немає, але ситуація може змінитися, як попередив аналітик профільного видання "Нафторинок" Олександр Сіренко. За його словами, при збереженні таких довгих черг, різні види палива можуть подорожчати на АЗС.

"Черги на кордоні, скріншот

"Поки що ні, не спричинить зміну цін. Справа в тому, що цій історії небагато днів. Так, це є дискомфортом для тих, хто стоїть у чергах, а також для компаній, яким вони везуть, але сказати, що це вже проблема, поки зарано", - повідомив він.

Однак існує локальна проблема зі скрапленого газу, оскільки через кордон його масово везуть, зокрема й російський продукт в Україну. У черзі також є бензовози з литовським газом, що не дуже добре, за оцінками Сіренка.

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Станом на зараз ситуація на кордоні не впливає на вартість пального. Зокрема через те, що наразі в країні великі залишки палива. Що стосується тільки нових поставок, то все це несуттєво поки що", - підсумував експерт.

АЗС. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що посередники до побачення: українцям приготували новий формат купівлі-продажу авто, всього три кроки

Як повідомляв Знай.ua, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко

Також портал Знай.ua писав, що на дорозі справжній "Чебуратор": як вилядить монстр-трак "Запорожець", навіть фари не змінили