Вартість пального протягом минулого та початку цього року була не стабільною. Цінники на АЗС то збільшувалися, то навпаки опускалися на декілька гривень.

Проте зараз ситуація зовсім інша. Ціна пального вже має тенденцію до зниження. Про те як зміниться вартість бензину та автогазу найближчим часом, розповів експерт нафторинку Олександр Сіренко в ефірі національного телемарафону новин.

АЗС. Фото: скрін youtube

За словами експерта вже прослідковується зниження вартості як скрапленого газу, так і бензину та дизельного пального.

Сіренко розповів, що зараз ціна скрапленого газу перейшла відмітку в 30 грн/літр. В середньому це пальне можна купити за 26-27 грн/літр. Надалі оптова ціна може знизитися до 21 грн/літр, після чого українці зможуть купувати літр скрапленого газу вже за 25 гривень.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

З бензином та дизельним пальним ситуація схожа. Зараз на ринку є три сегменти палива: дешевий, середній та преміум. В Києві можна придбати літр пального в середньому за 44-45 грн/літр. Тому, експерт вважає, що саме до цієї позначки дійдуть роздрібні ціни на популярне пальне.

Паливо, скріншот: YouTube

"От наразі можна купити навіть у Києві бензин і дизельне пальне по 44-45 гривень за літр. Я думаю, що до цієї позначки якраз всі і потроху, не динамічні кроки, але потроху йде до цього роздрібний ринок пального. зазначив експерт

Тому, як ми бачимо прогнози з вартості пального для водіїв втішні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тепер це "багаж": з водіїв беруть штраф у 1800 грн за засніжене авто

Раніше портал Знай інформував, в Україні одна категорія водіїв масово втрачає свої авто: податкова та поліція продовжують "полювання"

Також наш портал повідомляв, цінові перестановки на АЗС: в скільки обійдеться заправка автомобіля