Всі наші шановні читачі, які люблять новини з автосвіту, погодяться, що ніхто не хоче витрачати гроші на автомобіль, який постійно ламається та потребує ремонту. Однак на фронті надійність автомобіля цінується насамперед.

Ніхто не заперечуватиме, що японська марка автомобілів Mazda відома своєю надійністю. Ще б пак, водії кажуть, що автомобілі Mazda мають низький рівень поломок і високу довговічність, а ще Mazda відома своїми інноваційними технологіями та стильним дизайном.

Перевірку на міцність одного із представників сімейства Mazda було перевірено на фронті. Про це в деталях пише портал Hyser.

Пікап Mazda "Франкенштейн", скріншот: YouTube

Так, пікап Mazda BТ 50 із дворядною кабіною потрапив на службу до П'ятої Слобожанської бригади Нацгвардії України ще у травні 2022 року. Його пригнали волонтери, навіть не перефарбувавши у камуфляж.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Пікап Mazda "Франкенштейн", скріншот: YouTube

"Японець" захищав Балаклію. Йому тоді вже дали позивний Франкенштейн за те, що працював навіть після явної "смерті". На території розваленого заводу укриття не було, до підвалу пікап не затягнеш. Отже, Франкенштейну прилетіло відразу, але він залишився на ходу. Йому досі прилітає - від "Градів", "Гвоздик", "Піонів", танків, мінометів та стрілецької зброї, а пікап і далі їздить.

Пікап Mazda "Франкенштейн", скріншот: YouTube

Пікап Mazda "Франкенштейн", скріншот: YouTube

Як пише прес-служба Національної гвардії України, ця Mazda "пережила навіть дистанційне мінування, коли касета з мінами засіяла площу навколо нього, а сапери підірвали їх, бо розмінувати не було можливості". Машину неабияк посікло осколками, але безповоротно з ладу не вивело.

Нагадаємо, бранка харківського гаража: блогер виявив люксову "Таврію", яка не встигла і 100 км проїхати.

Раніше повідомлялося, що в гаражних кооперативах мріяли про таку: як виглядала найсучасніша "Таврія" 90-х.

Також, смердючі "ГАЗелі" виявилися українцям симпатичнішими: ЗАЗ у 90-х готував національну вантажівку "Снага".