Daewoo Lanos випускався близько 20 років. Головними перевагами цього компактного седана були бюджетність та невибагливість в обслуговуванні. Дизайнер Роман Прядко на своїй сторінці у Facebook показав, як могла б виглядати нова версія народного автомобіля.

Перезапуск Daewoo Lanos навряд чи станеться, особливо найближчим часом. Проте дизайнер вирішив пофантазувати та показати, якою може стати модель нового покоління.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Оновлена ​​версія зовні нічим не відрізняється від сучасних іномарок, причому далеко не бюджетних. По суті, лише радіаторні грати нагадують попередній дизайн Lanos і то здалеку.

Яким може бути салон і начинка нового Daewoo Lanos поки залишається загадкою. Але швидше за все всередині буде встановлено бортовий комп'ютер, сучасну аудіосистему та інші приємні "фішки".

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Daewoo Lanos Next-Gen. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

У мережі вже виникла перша реакція на Lanos наступного покоління. Більшість автолюбителів оцінили оновлений дизайн і відзначили, що машина стала брутальнішою.

"Незвичайне рішення радіаторної решітки", "красиво і відразу агресивний вигляд як у "зарядженої" машини", "крутий дизайн, а яким би ти побачив КрАЗ", "Жесть, помотало ланоса життя", - відреагували автолюбителі.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Раніше портал Знай повідомляв, у мережі випливли рідкісні кадри легендарного "горбатого" Запорожця: є одна цікава деталь.

Також наш портал інформував, реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам.

Крім того, ми писали, полонянка харківського гаража: блогер виявив люксову "Таврію", яка не встигла та 100 км проїхати.