Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити спокійно, якщо не впізнають чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, ми маємо пізнавальну історію. Тільки уяви собі, що українські механіки роблять авто для американських копів, і це не просто авто, а справжній суперкар на базі Tesla Model S Plaid.

Поліцейська Tesla Model S Plaid отримає посилений бампер та проблискові маячки на даху. 1000-сильний електрокар здатний розвинути швидкість понад 300 км/год.

Українське ательє Tesla Service Kyiv (TSK) втілює у життя новий сміливий проект. На цей раз його замовником виступає департамент поліції Лос-Анджелеса. Відео з процесом доопрацювання авто вже на YouTube.

Суперкар для поліції Лос-Анджелеса, скріншот: YouTube

Американський підрозділ TSK створює для поліцейських Лос-Анджелеса патрульний електромобіль Tesla Model S Plaid. Його потужність перевищує 1000 сил.

Популярні новини зараз

Українцям нагадали про надбавки до пенсії: кому можуть доплатити

Доведеться заплатити зі своєї кишені: водоканальники попередили з приводу лічильників

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Знову таке побачите не скоро: 22 червня обов'язково треба звернути увагу на небо

Показати ще

Цю Tesla Model S Plaid викрали та намагалися розібрати на запчастини. Сусіди викрадача виявили це і викликали поліцію. Пізніше машину передали правоохоронцям.

Суперкар для поліції Лос-Анджелеса, скріншот: YouTube

Поліцейська Tesla отримає міцний силовий бампер та проблискові маячки на даху. У салоні встановлять спортивні крісла та каркас безпеки.

Суперкар для поліції Лос-Анджелеса, скріншот: YouTube

Електромобіль Tesla Model S Plaid безшумно розганяється до 100 км/год лише за 2 с, а до 200 км/год – за 6 с. Він здатний розвинути понад 300 км/год, тобто таке поліцейське авто зможе наздогнати будь-якого порушника та швидко прибути на виклик.

Нагадаємо, Ілону Маску і не повинно подобатися: українці перетворили Tesla Model 3 на елегантний кабріолет.

Раніше повідомлялося, що на машинці Xiaomi скоро можна буде кататися: коли китайці почнуть продавати електроседан.

Також, Sony презентувала електрокар, яким можна керувати джойстиком PlayStation 5: що під капотом.