Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава історія. Бренд Alpine, який входить до Renault, представив у Франції новий гірський електровелосипед.

З кінця серпня велосипед починають продавати за ціною від 10 000 євро – на рівні уживаного Renault Megane. Електровелосипед Alpine виконаний у стилі спорткара A290. У нього карбонова рама та посилена підвіска, а силову установку розробили фахівці Bosch.

Про це розповіли фахівці на сайті виробника.

Електровелосипед Alpine, фото: Alpine

GLP III SE Alpine Edition (саме так назвали електробайк) розроблено спільно з французькою компанією Lapierre. Висока ціна обумовлена ​​використанням дорогих матеріалів та компонентів.

Популярні новини зараз

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

Зокрема, рама GLP III SE Alpine Edition виготовлена ​​з карбону. Завдяки йому маса електровелосипеда складає лише 23,5 кг. Дизайн витриманий на кшталт нового електрокара Alpine A290.

Електровелосипед Alpine, фото: Alpine

Силову установку постачає Bosch. Двигун на 0,8 л. (600 Вт) дозволяє розвинути швидкість до 25 км/год. Місткість батареї становить 0,8 кВт∙год.

Для бездоріжжя встановлені шини з глибоким протектором, посилена підвіска Fax Float Factory з амортизаторами спереду та ззаду. Робочий її перебіг становить 170 мм. Уповільнюють електровелосипед дискові гальма Shimano XTR.

Нагадаємо, китайці зробили стильний гібрид за "кумедною" ціною: Jetour Shanhai L6 може їхати на чистій електротязі.

Раніше повідомлялося, в Україні "відрили" гарне європейське авто з 90-х: ці ластівки перші приїхали до нової країни.

Також, "Укрпошта" вирішила "розгулятися" на 41 млн грн: у розпал кризи гроші підуть на світшоти та рекламу.