Мрія мандрівника – саме так можна охарактеризувати новий концепт-кар позашляховика ЛуАЗ від дизайнера Романа Прядко. Фото проєкту він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Український дизайнер показав, як міг би виглядати сучасний джип від ЛуАЗ. У своєму роді це реінкарнація легендарної "Волинянки", яка досі дивує своїми здібностями на бездоріжжі.

LUAZ MANDRY. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Проєкт дизайнера має назву "LUAZ MANDRY 2025", яка говорить сама за себе. Любителів подорожей такий позашляховик точно зацікавив би, адже він має потужний кубічний дизайн, а отже, поміститься багато речей. Крім того, автомобіль має повний привід – бездоріжжя не проблема.

LUAZ MANDRY. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

На жаль, Луцький автомобільний завод не функціонує, з 2022 року розпочато процедуру банкрутства. Тому про перезапуск виробництва поки немає й мови, але не виключено, що через деякий час завод повернеться до роботи й, можливо, навіть візьме до уваги концепт, розроблений дизайнером.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, підкорювач бездоріжжя: українцям показали несподівану новинку – брутальний пікап КрАЗ.

Також наш портал інформував, піде замість "богданчиків"? Китайці створили безпілотну маршрутку з дуже дивним дизайном.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, майже рідна "Таврія": у мережі засвітився маловідомий електрокар Skoda, який збирали у 90-х.